perjantai 13. helmikuuta 2009

AUTETAAN MILJARDÖÖRIYSTÄVÄMME TAKAISIN KOTIIN

Yhteisösivuja kohahduttanut otsikkoaihe ylittää uutiskynnyksen, kun se kohdistuu 10 000 Somaliin. Samanaikaisesti elämme historiamme vaikeaselkoisinta talouskriisiä, jonka syynä on yksinomaan liike-elämän globalisaatio ja sen mittaamaton ahneus. Asosiaalisesti käyttäytyvä henkilö on taustastaan huolimatta voitava ohjata maan tavoille tai jopa karkottaa maasta, mutta rasistinen ja vain pieneen ryhmään pakolaisista kohdistuva ajojahti ei poista nykyistä pahoinvointiamme.

Miksi kukaan ei uskalla puuttua niihin maahanmuuttajiin, jotka 90-luvun lamaa hyväksikäyttäen ostivat vaikeuksissa olevat liiketoimintamme pilkkahintaan ja nyt ulosmittaavat niillä kansantaloutemme kuiviin. Kaupunkeja, joihin Suomessa alueellisina kehityshankkeina tietoisesti panostettiin, tuhotaan kvartaalitalouden alttarille. Ihmiset kautta maan elävät peloissaan veitsi kurkulla, milloin on minun vuoroni "saada pataan". Suomalaiseksi naamioitunut "Muka-Pekka" syö kaikissa pöydissä vieden markkinavoimilta vaikutusvallan kylvämällä pelkoa, tuhoa ja kuolemaa. Eikö liike-elämältä voi vaatia sivistystä ja tapakasvatusta? Eikö myös sen ole sopeuduttava suomalaiseen kulttuuriin ja arvomaalimaan, johon kuuluu ihmisistä huolehtiminen ja hyvinvointivaltiosääntö? Hyvin käyttäytyvät monopoli- ja kartellivapaat toimijat olkoot tervetulleita rehelliseen kilpaan kansalaistemme palvelemisessa. Muut saa saattaa rajan taa.

Viihteen kotimaisuustalkoot perustettiin musiikkibisneksen ongelmia käsitteleväksi foorumiksi, mutta sen avulla voi hahmottaa miten pienenä vähemmistönä suomalainen enemmistö on. Omaksi iloksemme luotu viihde on hyvinvointia, josta ei pidä maksaa huviveronkorotuksia ulkomaille.

Poptori Oy

Erkki Puumalainen
toimitusjohtaja

2 kommenttia:

  1. Olen viihtynyt lukiessani paatostasi ja ollut iloinen että olet jälleen aktivoitunut propagandan tuottamisessa. Rasistejahan me ollaan kaikki enemmän tai vähemmän mutta tuosta tuli hallaaholeima otsaasi.

    VastaaPoista
  2. Terve sinä ilmeisen tuttu tuntematon

    Kirjoitan tätä blogia kaivaen tietoisesti verta nenästä toiveena aikaansaada keskustelua. Kiitos, että sellaista synnytit. En ymmärrä miten koit kirjoituksen negatiiviseksi, joskaan en juuri piittaa minkälaiseksi minä tässä rytäkässä leimaudun, sillä asia on tärkein.

    Uskon jopa pystyväni perustelemaan jokaisen lausumani niin, että se vastaa enemmistösuomalaisten etua. Halla-ahomaisuutta syntyy ainoastaan siinä tilanteessa, että joku näkee oikeudekseen omistaa suomalaiset markkinat.

    Rasismia kirjoituksessani ei ollut pisaraakaan, päinvastoin. Käänsin rasismikohua herättäneen otsikon huomiota todelliseen ”maahanmuuttajaongelmaan”, jossa globaalit pörssiyritykset ostivat taloudellisen valtaoikeuden kansaamme. Niiden käytös on pikemminkin öykkäröivää ja ihmiselosta piittaamatonta. Annoin jopa siimaa, että tasavertaisina kilpailijoina hekin ovat tervetulleita, sillä rehti kilpa kehittää markkinoita parhaiten.

    Vastaan mielelläni jos haluat tarkennusta johonkin hataraksi jääneeseen kohtaan.

    Erkki Puumalainen

    VastaaPoista