sunnuntai 22. helmikuuta 2009

ANTEEKSI HERRA SOTAMARSALKKA!


Olemme tulosvastuun varjolla tyystin unohtaneet vastuun siitä tuloksesta, jonka Te joukkoinenne meille hankitte. Tulos takasi meille sananvapauden ja oman kulttuurimme säilymisen. Saitte 30.11.1939 johdettavaksenne varustelemattomat sotajoukot. Silloinkaan ei nähty metsää puilta, vaan maamme turvasi 1932 tehtyyn hyökkäämät-
tömyyssopimukseen.






Väärin sodittu?


Määräämänne sota-ajan viihdytysjoukot loivat kansalle henkisen selkärangan, joka kantoi sodan ja vielä raskaan jälleenrakennuksenkin ajan. Samat joukot synnyttivät Suomeen menestyvän ja legendaarinen viihdeteollisuuden, jonka desantit höynäyttivät myymään laman alla pilkkahinnalla ulkomaille. Entiset fazerilaiset julistivat TV:ssä artistien ilonpäivää sekä kaivattujen lisäresurssien tulemista Warnerin ostettua lähes koko musiikillisen kansallisaarteistomme!? ”Suomipoika meni hakemaan leipää”!


Tulos ja ulos


Naapurimaamme perusti Svenska Aeroplan AB:n 1937, niin ikään sotien vaikutuksesta ja kansakunnan hyväksi. GM osti kukoistavan bisneksen ja tappoi saabismia aiheuttavan viruksen, koska tärkeimmille tuotantolinjoille oli turvattava ensisijaiset markkinat Euroopassa. Savuttava Saab saa nyt mennä, koska tätä se globalisaatio on, myös Suomessa!


Omistusoikeus muistoonne on kaupan

Barak Obama ilmoitti yhdeksi USA:n talouskasvun kulmakiveksi tekijänoikeudet. Oikein jännittää lisääkö se pontta tekijänoikeuskeskusteluun kun joku ”asiantuntija” luulee sen tarkoittavan taaloja Eurooppaan, eikä euroja jenkkeihin? Elokuvanne kyseenalaistuminen kansainvälisen pääoman vetäytyessä on Suomelle suuri mahdollisuus. Varsinkin kun työ- ja elinkeinoministeriön kansliapäällikkö Erkki Virtanen jo syksyllä uhosi panostusta luovaan talouteen. Meillä viihdepelleillä olisi nyt paljon syöttöjä lapaasi Erkki!


Olisiko viimein henkisen maanpuolustuksen paikka?

EU-mittasi luovan talouden jo suuremmaksi kuin autoteollisuus. Pitäisikö Suomen pärjätä tässä jättikasvuisessa modernissa taloussodassa vain sanan säilällä ja kuviteltu kokardi otsassa? Mikä äänite- ja elokuvatuotannossa ei olisi ministeriön hallinnoimaa kotimaista työtä tai elinkeinotoimintaa? Miksi ylipäätään kulttuuritallenteissa pitää olla ulkomaisia saaliinjakajia? Mitä eroa on kotimaisella luontokuormattomalla viihdeteollisuuden panostuksella verrattuna esim. miljardiriskiin uppoavassa varustamobisneksessä Karibialla? Olisko nyt jo syy kääntää vuosituhatta?

–Erkki Puumalainen

puheenjohtaja
Tikkurilan reserviupseerikerho

neuvottelukunnan jäsen
Suomen Sotaveteraaniliitto

toimitusjohtaja
Poptori Oy


Uutisointi julkisen rahoittajan miljardiriskeistä
http://w3.verkkouutiset.fi/arkisto/talous/142188.html

Taisteluun tuulimyllyjä vastaan?

Vastaus minulle esittettyihin kysymyksiin koskien surullisen hahmon ritaria on: http://viihteenkotimaisuustalkoot.blogspot.com
Nyt voi turvallisesti tulla mukaan, kun myllyn siivet eivät enää pyöri.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti