tiistai 1. syyskuuta 2009

Viihteen kotimaisuustalkoot on myös vakavaa asiaa

Lähihistoriamme suurin trauma käynnistyi päivälleen 70 vuotta sitten. Se synnytti loputtomat määrät kysymyksiä, jotka jäivät vastauksia vaille. Taustalla ei ollut ihmiskunnan tahtotila, vaan sairaat ideologiset valtapyrkimiset.

Suomen Puolesta on Neuvostoliiton romahtamisen jälkeen ensimmäinen aiheesta julkaistu puolueeton ja vääristelemätön dokumentti. Teos kattaa kirjan ja 2 DVD-levyä. Toisella levyllä on itse dokumentti ja toisella veteraanit kertovat aitoja sotatarinoita sieltä jostakin. Kirjan harvinaisena erikoisuutena on sodan tapahtumakalenteri päivämäärittäin alkaen 1.9.1939 ja päättyen 27.4.1945 eli hetkeen kun Suomen lippu nostettiin kolmen valtakunnan rajalle viimeisten saksalaisten poistuttua Suomen maaperältä.


Katso näyte:
http://www.poptori.fi/suomenpuolesta/

Dokumenttiosaa on tehty erillisenä maailmanversiona englanniksi ks. http://www.poptori.fi/NW ja pohjoismaiseen käyttöön ruotsiksi http://www.poptori.fi/KN. Kampanjoimme tuotetta seuraavat 5 vuotta, mutta erityisesti tänä syksynä, kun Suomen kohtalon sinetöivän Talvisodan syttymisestä tulee kuluneeksi myös 70 vuotta.

Veteraanien muistoa kunnioittaen,

–Erkki Puumalainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti