keskiviikko 23. syyskuuta 2009

Matkaa laulajan kurkusta kuluttajan taskuun voi lyhentää

Kapea tarjonta, korkea hinta, soittolistat, vaikea saatavuus ja kilpailun puute ovat haasteita, eivät syitä jättää 15 milj. CD-soitinta ilman sisältöjä.

CD ei kuole 10 vuoteen, sillä niin kauan kun talouksissa on > 500 000 CD-soitinta, on mieleisille sisällöille markkinoita. Jopa C-kasettisoittimia on vielä niin paljon.


Äänitteiden kulutusta edistävä Viihteen kotimaisuustalkoot – Snapshots–promootio, olkaa hyvä


DANNY – Ihmiset rakastakaa
Vexi Salmi ja
Kassu Halonen ovat tunteneet kansan musiikilliset tarpeet niin hyvinä kuin huonoinakin aikoina. Danny taas on kosketellut tulkinnoillaan suurista ikäluokista lähtien lähes 4 miljoonaa suomalaista. Tämän kolmikon musiikillisen viesti tälle päivälle kannattaa ottaa vastaan. KUUNTELE TÄSTÄ!

KATJA LUKIN – Rokaten ja rollaten
Tämä yli 10 vuotta Dannyn taustalla ja rinnalla esiintynyt D-Voice, astui kesän Miljoonarokissa eturiviin ja kuumensi yleisön fiilaamalla, hoyläämällä ja rakastelemalla sovinistiset äijärokit naisnäkökulmaan. KUUNTELE TÄSTÄ!

MILJA KAUNISTO – Elvis pistoksissa
Aito suomalainen ranskatar Milja mallinsi Joulupukin Virallisen Joululevyn ranskankielisen raidan. Kymmenentuhatta pääosin ulkomaista You Tube -katsojaa eivät voi olla väärässä. (Google: ”the Chrismas song frenh”). Milja yllätti tuotantotiimimme keväällä mainitsemalla sivulauseessa, että ”On mulla omiakin biisejä.” Mitä tarinaa!? KUUNTELE TÄSTÄ!

TYYNE & MARTTA – Kuumat aallo
Juupajoen Siviän sisarukset rikkovat tabut ja hyvän maun rajat poskettomalla floorshowllaan. Pikkuhousunsuojat on syytä vaihtaa tenaleideihin ennen näiden tyttösten keikkaa. Levylle siitä tarttui tällainen jälki KUUNTELE TÄSTÄ! Vapaasti käytettävissä oleva RADIOESITTELY.

OSSI AHLAPURO – Minun tieni (My Way)
Jos miehen lempinimi on ääni, on hänellä oltava myös tarina. Tämän biisin esittäminen pitäisi jopa kieltää ennen kuin esittävän taiteen tekemistä on yli 40 vuotta takana. Nyt asia on suomalaisen version osalta korjattu. KUUNTELE TÄSTÄ!

Snapshots luotiin 1993 Snap-levymerkkimme parempaan kuluttajapalveluun tanssipaikoille ja radioihin. Soittolistojen kaventuminen vaatii nyt uutuuksille lisää jakeluteitä tullakseen loppukäyttäjän ulottuville.Snapshots sulautuu kokoelmiin. ”Hyvän olon hitit – itselle ja ystävälle” (HOH). Levyuutuus tavoittaa ”suuren raadin” 19 saman genren hitin kanssa. 5 euron hinta edustaa pysyvää levyalea ja Musicard-formaatti ilon päiviä ystäville.

Tyyne & Martta Järviradion näköradiohaastattelu http://www.floobs.com/videoclip.html?id=15105


–Erkki Puumalainen

2 kommenttia:

  1. Hmm, mä tykkään Ahlapurosta. Sovitus on aika käytetty, mietin, että olisko vähemmälläkin soitannolla pärjätty, mutta silti hieno tulkinta, hienosta biisistä. Video oli mun mielestä erittäin tyylikäs mustavalkoisena. Hyvä fiilis.

    Muut artistit tai biisit ei oikein ole mun kauraa, mutta go Ossi go!

    VastaaPoista
  2. Tyyne ja Martta USKOMATTOMAN hervoton yhdistelmä!!!!En muista milloin viimeksi olisin nauranut näin makeasti.JESS.

    VastaaPoista