tiistai 10. maaliskuuta 2009

HUUTOON VASTAAMINEN

Joy Finland Oy vastaa kotimaisuustalkoohaasteeseen käytännön tasolla. Paitsi Joy-telineistä se levittää myös kuvan kaltaisten esillepanojen kautta enemmistökansan levyjä helposti saataville. Joy toteuttaa annettua palvelulupausta myydä 5 euron hinnalla yli 300 nimikkeen valikoimaa täsmätuotettuja avainlipputuotantoja ja lupaa julkaista vuosittain 100 uutta nimikettä tasaisesti seuraaville valitsemilleen neljälle kohderyhmälle.



K-50


Kohdistaa tarjontansa yli 1,8 miljoonan suomalaisen nostalgianälkään. Nämä ikäluokat loivat koko musiikinkulutuksen kulttuurin alkaen sota-ajan lauluista ja päättyen kuumaan 60-lukuun. Heidän palvelussaan on suuria aukkoja radiosoittoja myöden.


Kids Only

Huomioi lasten moninaiset tarpeet tarjoamalla lapsille monipuolista ja rikasta lastenkulttuuria. Konsepti antaa myös isille, äideille, mummeille ja kummeille arvovaihtoehdon rihkamakulutuksen ja karamelliostoksen sijaan.


Tiss Is Humor

Sota- ja jälleenrakennusaika todistivat, miten iso merkitys mielialan kohottajalla on jopa toivottomissa tilanteissa. Kossupullon ja suklaalevyn rinnalla on nyt tarjolla pitkäkestoinen, elämälle myönteinen CD levy.

Hitit


Järjestelmän ei pidä arpoa hyvän ja huonon musiikin olemusta. Jos 3 miljoonaa ihmistä on elänyt herkän nuoruutensa vaikkapa jonkun Danny hitin parissa, on se kappale hänelle kaikkein arvokkain. Joy huolehtii, että enemmistökansalle tärkeitä täysipainoisia hittejä, joita ei radioista kuule, on kaikkien saatavilla.

Viihteen kotimaisuustalkoot ja Joy Finland ottaa mielellään vastaan toiveita ja ehdotuksia osoitteessa info @ joyfinland.fi Hyvä palvelutuotanto lähtee kysynnästä, joten suuntaamalla hankintoja Joy pisteeseen, pystyy parhaiten ilmaisemaan koko toimialalle, että näiden konseptien kautta kysyntä ja tarjonta kohtaavat.

Tuotevalikoimia voi katsoa tästä: http://www.mielenravintoa.com/

Joy Finland Oy vastaa talkoohaasteeseen Avainlipulla.

Palvelulupaus

CD-levyt pidetään saatavilla vuoteen 2020 tai niin kauan kun kuluttajilla on
> 500 000 CD soitinta (nykykanta 15 milj.)

–Erkki Puumalainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti